Homeschool Week

Vom 6.- 10. Mai 2019 waren English Native speaker aus aller Welt (Großbritannien, Trinidad und Tobago und den USA) bei uns zu Gast. Die Schülerinnen und Schüler der 2. Klassen hatten eine große Freude dabei, ihr im Englischunterricht erlerntes Können mit Native speakern auszuprobieren und zu vertiefen.

Kommentare der Schülerinnen und Schüler zur Homeschool Week:

I liked this week because we had a lot of fun. I think Chelsea is the best native speaker and I'll miss her very much. I wish I can have such a great week again! (Hannah)

This English week was the best week ever. Jason was a really nice teacher! It was funny and crazy. (Katharina)

We think the English week was fun, cool and great. Nadi was funny, too. (Lisa)