Homeschool Week 2018

Native Speakers @ School

Homeschool Week

Vom 23.- 27. April 2018 waren English Native speaker aus aller Welt (Australien, Großbritannien, Trinidad und Tobago und den USA) bei uns zu Gast. Die SchülerInnen der 2. Klassen hatten eine große Freude dabei, ihr im Englischunterricht erlerntes Können mit Native speakern auszuprobieren und zu vertiefen.

Kommentare der SchülerInnen zur Homeschool Week:

I really loved the Homeschool Week! It was sooo fantastic!!!! The best week ever!

Lisa Klug

I really liked the English week because it was cool speaking English all day. I also liked our great teachers. And the activities were fantastic too.

Johanna Volk

The Homeschool Week was very nice. Why? Because we had cool teachers.

Katharina Drosg

The Homeschool Week was great. We had a great teacher- Adam. He was really funny. My favourite activity was the treasure hunt. My friends and I had a lot of fun this week and it was a great project.

Viktoria Auer